Translate

15 ianuarie 2014

 Horia Roman Patapievici Președinte al Institutului Cultural Român - despre romani si Romania

 
"Să spunem cîteva cuvinte și despre cel care a finanțat cu 7 milioane de euro cartea arătată mai sus, cazarul Horia Roman Patapievici, în calitate de Președinte al Institutului Cultural Român, organism subordonat Președinției României, adică taman lui Traian Braunovici Băsescu. Numit de T. B. Băsescu, odată ce acesta a ajuns președinte în noiembrie 2005, H. R. Patapievici a fost un nimeni din punct de vedere intelectual, pînă să-l scoată în lume Virgil Măgureanu-Astaloș ce deținea funcția de șef al serviciilor secrete române. Fiul agentului NKVD Dionis Patapievici, jidan din Cernăuți, ajuns în Partidul Comunist din Austria în anul 1940, apoi redirijat în 1948 către România pentru a-i învăța pe mioritici ce înseamnă bolșevismul.
În anul 1996, la editura Humanitas, îi apare lui H. R. Patapievici scriitura intitulată Politice, unde fizicianul pretins filozof – la neamul lui jidovesc tot nebunul care are vedenii și neobrăzare se consideră profet sau filozof – ne porcăiește atît istoria cît și cultura identitară cum nu a mai făcut-o altul pînă atunci. Fiindcă nimeni nu l-a plesnit pe rîtan peste spurcata trîmbiță, am s-o fac eu folosindu-mă de vorbele lui duhnitoare ca pucioasa și otrăvitoare ca aspida, aruncate la adresa celor care mai simt românește.
Zice peniță-guriță plin de obidă și dorință de răzbunare la fila 64, pentru cîte a îndurat pe aceste locuri: ,,Îmi este rușine că sînt român”! Poate că are dreptate dihania atîta timp cît el este de neam jidan, dar de cetățenie român, însă trebuie să-i fie rușine în primul rînd de mă-sa și de ta-su ca agenți KGB și spioni antiromâni, două stîrpituri degenerate și odioase care s-au împreunat pe aceste meleaguri străine lor și au prăsit o asemenea pocitanie grobiană. Dacă ar fi rămas în Ucraina sau Galiția lor strămoșească sigur nu i-ar fi fost rușine de realizările mărețe ale bandelor criminale cazare ce s-au stăpînit pe imperiul rus mai bine de 25 de ani. Înrușinatul poate oricînd să scape de această ,,povară” umilitoare, renunțînd la cetățenia română și ducîndu-se ca orice jidan sadea în USA, Israel sau la mama Dracului fiindcă acolo nu-i va fi rușine de nimic.
Despre istoria noastră pe care dospitul înțelept-fizician nu o cunoaște deloc, ne scuipă în obraz la fila 63 cu gînduri din filozofia lui prepuțială și plină de iluminări ieșite din legămîntul tartorului pe care îl slujește. „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Când i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o.
Demnitatea noastră constă în a ridica mereu gura zvântată iar ei reîncepeau: ne zvântam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfârşit. Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, având o băşică a udului mai mare(de, beţiile...) i-au dovedit." Cum nu ești român jeg satanist, nu poți vorbi ca un român, ci numai ca un antiromân venetic cazar fiind prima generație a acestor ucigani aciuați pe la noi. Băgînd în istoria noastră mădularul cu ușurarea firească drept argument al logicii adevărului, golănia mă obligă să-mi amintesc de sexualitatea voastră maladivă ieșită din closetul satanist numit mozaism, toată antichitatea fiind oripilată de dezmățul care domnea în ghetourile mozaicilor pripășiți printre Neamuri. Voi care nu aveți nici istorie, nici cultură identitară, nici țară de care să fiți legați și cu care să vă spălați obrazul plin de lepră, venin și ură, agățîndu-vă existența numai de falusul Talpei Iadului și al Satanei, scuipați pe fața celor care v-au dat adăpost și masă fiindcă asta vă este toată existența voastră cuprinsă în zicerea: răul lor este binele nostru!
La fila 64 ne învață filozofic această chizducă zbîrcită, leacul pentru a ieși din nenorocirea în care se află neamul românesc de mai multe secole: ,
,Numai violența, numai sîngele mai pot trezi acest popor de grobieni din enorma-i nesimţire. Mă simt personal jignit de prostia băşcălioasă, de acreala invidioasă, de stridența de ţoapă a acestei populaţii ignare... Privit la raze X, trupul poporului român abia dacă este o umbră: el nu are cheag.” Așa au procedat mă-ta și ta-tu cu noi românii trimițînd în pușcării, lagăre și alte locuri ale groazei pentru privare de libertate, peste 1800000 de români antibolșevici și deci antipatapievici în timpul iadului iudeo-comunist, înroșind cu sînge nevinovat pămîntul acestei țări și umplîndu-l cu munți de oase din trupurile celor asasinați de voi, urdie de criminali și monștri ai Satanei.
Îngrețoșîndu-se de locurile pe unde a călcat cînd era mucea și nu de mult ieșit din clisa mă-sii, înveninatul rapangan cu papion ne mai trage
o spurcare din vîrful inteligenței prepuțiale, la fila 63 ca să știm ce damf au plaiurile strămoșești: „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării." Cînd v-ați revărsat după mijlocul secolului XlX ca niște roiuri de lăcuste hămesite peste meleagurile românilor, erați cei mai mulți dintre voi care azi vă pretindeți băștinașii acestor plaiuri, o adunătură de cerșetori, hoți, vagabonzi și coate goale, iar documentele vremii vorbesc despre mizeria materială și morală în care trăiau majoritatea jidanilor din România, turmă de dobitoace urlătoare strunită însă dibaci de către rabini și ceilalți tartori ai întunericului. Acuma, după ce i s-a uscat mucii de la nas, viermele latrinar se bîrzoaie și strănută prin dos numai fudulie bubonică. Ca tine au mai fost asemenea prooroci, care, după ce și-au întins pielea pe burtă de cîte fasole au băgat în ea, odată numai au descoperit că îi apucă ,,revelațiile”! Așa cum nu mai dă nimeni doi bani pe scornelile din Tora, Talmud, ale lui J. Flavius, Filon, H. Graetz și ceilalți tartori ai întunericului, tot așa și tu un clitoris libidinos și îmbufnat te-ai trezit, sărind ca ars din closetul existenței tale vermaculare să ne arăți cît ești de porcos! Să-ți fie de bine și să te țină pînă la adînci bătrînețe această patologie paranoică, fără Virgil Măgureanu-Astaloș și T. Braunovici Băsescu nu erau decît un cur neșters de care trebuia să se ferească oricine.
Îmbățoșindu-se în propria gîndire imundă, limbricul înnebunit de fericirea scîrbavnicei viețuiri, ne ia din scurt la batjocorit și scuipat cultura identitară și limba strămoșească cum vedem din citatele pe care le voi da în continuare. „Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…”(fila 64); „Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc… spirocheta românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconștient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.”(fila 49); „Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană.“ (Viorel Patrichi în Revista Rost nr. 24 / 2005) Să îi spun că numai ei pe unde s-au atîrnat, au otrăvit cu satanismul și internaționalismul lor gregar viața și cultura băștinașilor, de aceea pe unde și-au tîrit existența larvară, au fost priviți de majoritari ca o pegră. Ura nemărginită a acestei jigodii care ne consideră cuib de bacterii aducătoare de boli, ne obligă să privim povestea Israelului european din estul Carpaților ca pe un plan la care ei lucrează de zor și azi. Dacă peste 3,5 milioane de români au fost obligați de mafia securisto-comunistă condusă de jidani, să plece din țară după anii 2000 fiindcă le-au fost distruse sau furate peste 4 milioane de locurile de muncă, de ce această fecală puturoasă nu și-a mișcat hoitul pestilențial către alte tărîmuri mai binecuvîntate, dar își lasă scumpetea de viață să-i fie chinuită de amărala mioritică. Nimeni nu te va jeli și nici te va pomeni de bine vreodată, poate numai cele două pocitanii cu care discuți mereu pe banii noștri la televiziunea publică – Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu – credincioșii tăi susținători.
Încearcă să ne mai pună încă odată în genunchi putoarea jidovească scriind: „Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC.”(fila 56) și „România are o cultură de tip second hand”(Revista Rost 24/2005, citat după o emisiune tv.). Am să-ți amintesc doar cîțiva români, care, cu această educație au dat lumii foarte mult: N. Paulescu, H. Coandă, Gogu Constantinescu, C. Brîncuși. Și din tagma lui Ucigă-l Toaca, sutașii întunericului, care, tot așa au dat lumii cît nu a putut săraca să ducă pînă a picat îngheboșată în sînge și munți de cadavre: K. Marx, F. Engels, V. I. Lenin, Alois Hidler(Adolf Hitler), I. V. Stalin și alții!
Despre neamul mioritic, zice tîrîtura destrăbălîndu-se pe propria noastră identitate:
„Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu."(fila 64), sau „Un popor cu substanţă tarată. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorâţi, maxilare încrâncenate, feţe urâte, guri vulgare, trăsături rudimentare." (fila 34) și ,,23 de milioane de omuleţi patibulari."(fila 53). Vedem la pocitania cazară o ură patologică însoțită de o demență nativă, fenomen caracteristic tuturor ,,proorocilor” și ,,înțelepților” adică filozofilor sataniști din oastea lui Israel. Îmi dovedesc aceste afirmații cu vorbele de ,,mîngîiere” pe care ni le spuneau cazarii în anul 1910, în Calendarul Muncii, tipărit de către partidul lor socialist din România. ,,Nesăţioasă bandă de reptile… Suflete perverse, vulpi, lupi, hiene,/ cu chipuri omeneşti, cu veninul negru,/ nemernici farisei, şerpi înveninaţi,/ putrede gunoaie.” Ura lor care poate fi subiect pentru orice studiu de demență viscerală se transmite odată cu primul lapte supt și primele cuvinte auzite, astfel ca răul făcut goimilor să fie jertfă de mulțumire adusă Talpei Iadului și iubitului Satana."
Constantin Olariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu