Translate

17 august 2014

Au înnebunit ungurii? Au o singură șansă: șantajul! Au oare cu ce să-l șantajeze pe Ponta & co.?

Sursa: Ion Coja
http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/au-innebunit-ungurii-au-o-singura-sansa-santajul-au-oare-cu-ce-sa-l-santajeze-pe-ponta-co/ 

 
Primim de la Anonimul Transilvan aceste rezumat, atât de clar și de edificator. Pe ce se bazează udemeriștii venind cu asemenea proiect de lege? E de-a dreptul absurd! Dar capătă pe neașteptate coerență dacă introduci în ecuația faptul că suntem guvernați de persoane cu un trecut dubios, despre care nu ai a te mira dacă vei afla că sunt șantajați cu lucruri atât de grave că ar vinde-o și pe mă-sa, nu numai Transilvania! Mă gândesc la o mulțime de lideri politici pe care eu personal, fără să beneficiez de informații speciale, îi știu cât de ușor pot fi șantajați pentru păcatele tinereții mai vechi sau mai recente… Sunt șantajați mai ales să facă orice pentru a rămâne în funcții de conducere! De unde să poate trăda!
ion coja
Un rezumat al proiectului de lege privind ”statutul special al Ținutului Secuiesc” pe care UDMR dorește să-l depună în Parlamentul României și prin care se înființează o mică Ungarie în mijlocul României. Prin această lege, UDMR dorește ca județele Harghita, Covasna și Mureș să intre într-o formulă organizatorică de tip statal care să fie guvernată de instituții paralele cu statul român, având drept de viață și de moarte asupra a tot ce mișcă și se întâmplă în cele trei județe. Legea UDMR propune însemne proprii ale unității autonome respective, bilingivsm (adică maghiara obligatorie), control deplin asupra școlilor, angajărilor, băncilor, pădurilor, resurselor, liniilor de transport, comuncațiilor, concesionărilor, alimentării cu energie electrică, dar și dreptul de a primi fonduri de la bugetul de stat al României pentru IMM-uri sau școli pe care însă autoritatea autonomă le folosește tot după bunul plac. Limba maghiară se va preda obligatoriu în cele trei județe începând din clasa a doua pentru toată lumea. Unitatea autonomă teritorială propusă de UDMR are un președinte al Ținutului Secuiesc, cu sediul în Târgu Mureș, dar și un buletin oficial, buget propriu, dreptul de a emite legi în interiorul unității care nu pot fi atacate la Curtea Constituțională a României! Atenție: ”Drumurile, autostrăzile, căile ferate şi apeductele de interes exclusiv regional care sunt determinate prin normele de aplicare a prezentului statut, fac parte din domeniul public al Ţinutului Secuiesc”. La fel și pădurile proprietate de stat din Ţinutul Secuiesc, minele, carierele de piatră şi exploataţii de turbă, imobilele statului din regiune și orice alte proprietăți ale statului vor deveni proprietatea ”Ținutului Secuiesc”. Aceată unitate autonomă va avea dreptul la cel puțin doi europarlamentari din locurile României, dar și locuri în Parlamentul României, iar toate funcțiile publice, inclusiv judecătorii, vor fi ocupate în funcție de etnie, însă oricum toți cei care au funcții publice trebuie să cunoască obligatoriu limba maghiară. Desigur că ”Limba maghiară, alături de limba română este considerată limbă oficială în Ţinutul Secuiesc”, iar ”toate aceste acte redactate, tipărite şi eliberate pe teritoriul Ţinutului Secuiesc vor fi recunoscute pe teritoriul întregii ţări ca acte oficiale”. Dar UDMR este generos. Populația dintr-o unitate administrativă din zonă care nu dorește să facă parte din ”Ținutul Secuiesc”, poate solicita strămutarea într-un județ limtrof în șase luni de la adoptarea legii. Acest proiect este dovada supremă că UDMR lucrează împotriva statului român și că dorește secesiunea etnică. Proiectul de lege al UDMR nu mai este anti-Constituțional, reprezintă direct desființarea Constituției și ruperea a trei județe din România din teritoriul național, creând un stat-enclavă pe criterii etnice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu