Translate

08 iunie 2014

O poarta misterioasa a timpului a fost descoperita in Antarctica


În ultimii ani, stiri tulburatoare despre descoperirea unui vortex spatio-temporal în Antarctica au razbatut în presa din Statele Unite. Desi informatia a fost rapid cenzurata de armata americana, s-a aflat ca americanii au început, în secret, excavarea cu dispozitive super-tehnologice a locului acestei descoperiri senzationale.o poarta misterioasa a timpului a fost descoperita in antarctica

Tunelul timpului de deasupra Antarcticii

Totul a început în anul 1995, când oamenii de stiinta britanici si americani care studiau vremea din Antarctica în cadrul unui proiect comun, au facut o descoperire extraordinara. Fiziciana americana Mariann McLein le-a relatat cercetatorilor ca în apropierea Polului Sud a observat în data de 27 ianuarie un vârtej de ceata cenusiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare. Totusi, vârtejul si-a pastrat neschimbata forma, ramânând stationar. S-a decis cercetarea fenomenului, fiind lansat în acest scop un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurare a vitezei vântului, a temperaturii si a umiditatii. Balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc în ceata.
Dupa un timp, cercetatorii au readus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate în prealabil de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: ceasul balonului indica data de 27 ianuarie 1965, data situata în timp cu 30 de ani în urma. Experimentul a fost repetat de câteva ori, dupa ce savantii s-au asigurat ca echipamentul balonului este în stare buna de functionare. De fiecare data, ceasul indica o data aflata cu 30 de ani în urma. Straniul fenomen a fost denumit „poarta temporala“ si a fost raportat la Casa Alba. Se presupune ca acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Exista voci care sustin ca s-au demarat în secret programe de cercetare a posibilitatilor de realizare a calatoriilor în timp, programe ce sunt controlate de catre CIA si FBI. Nu exista însa nicio confirmare oficiala din partea autoritatilor federale americane.

Cutremure si anomalii magnetice puternice în zona…

În anul 2001, în timpul iernii australe, o urgenta medicala a fortat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc în plina iarna polara. Tot atunci, întreaga regiune a fost zguduita de un cutremur neobisnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului la o adâncime ce corespunde cu cea a unei bizarei structuri îngropate sub gheata, descoperite ulterior.
Un alt eveniment important al anului 2001 a fost aparitia unei anomalii magnetice puternice în acea zona, care s-a întins pâna în vecinatatea bazei rusesti Vostok din Antarctica. Cercetatorii rusi au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci.
mistere-116
Subterrene
Imediat dupa aceea, conform unor surse demne de încredere, Fortele Aeriene Americane au trimis dispozitive si masini de înalta tehnologie, precum gigantica lor masina sfredelitoare „Subterrene“ (alimentata cu energie nucleara), catre o baza secreta din Antarctica, ce este situata în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire ruseasca din aprilie 2001.
„Subterrene“ este o masinarie complexa capabila sa efectueze adevarate calatorii subpamântene, caci ea poate fora în toate rocile dure de pe suprafata Pamântului. Pentru „Subterrene“ este posibil si sa perforeze un strat de gheata, oricât de gros ar fi acesta.

O echipa de televiziune a disparut misterios în Antarctica

În  momentul în care opinia publica internationala începuse sa fie interesata din ce în ce mai mult de misterioasele sapaturi din Antarctica, o echipa de televiziune din California a pornit, în noiembrie 2002, catre aceasta destinatie, pentru a realiza un reportaj. Aceasta echipa de televiziune a disparut însa la fel de misterios. Ulterior, fortele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o înregistrare video ce a apartinut echipei. Înregistrarea confirma prezenta unui artefact urias, aflat sub gheata – o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.poarta misterioasa din Antarctica
Citam dintr-o declaratie de presa ce a aparut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii: „Guvernul SUA urmareste sa blocheze difuzarea înregistrarii video gasite de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrare ce ar contine dovada unei descoperiri arheologice de importanta colosala, ce s-ar afla îngropata la 3 kilometri sub gheata.“

Fosta presedinta a parlamentului francez confirma ca este vorba de o structura veche de peste 12.000 de animisterele din Antarctica

Unele tari europene au protestat împotriva lucrarilor de excavatie întreprinse de armata SUA, întrucât se stie ca Antarctica este un teritoriu international, ce este protejat de orice exploatari facute de mâna omului. Nicole Fontaine, fost presedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat urmatoarele: „Daca armata americana a construit ceva acolo, atunci ea violeaza Tratatul international privind Antarctica. Daca nu, trebuie sa vedem despre ce descoperire este vorba. Pare sa fie ceva ce are o vechime de cel putin 12.000 de ani, si a fost acoperit de gheturile Antarcticii. Aceasta ar putea fi cea mai veche structura realizata de mâna omului de pe planeta noastra. Pentagonul trebuie sa dezvaluie public ceea ce ascunde.“ Exista oare vreo legatura între acea poarta temporala si masinaria veche de cel putin 12.000 de ani de sub gheata Antarcticii? Daca se va descoperi ca este vorba despre o structura construita de mâna omului la sfârsitul Paleoliticului, acest fapt semnificativ va modifica cursul istoriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu